Philips-licht in de Arena


Philips-licht in de Arena
24-02-2017 8:30

Philips mag dan hoofdsponsor zijn van rivaal PSV, ook in het thuisstadion van Ajax schijnen de lampen van de Eindhovense fabrikant. Voorafgaan aan de wedstrijd Ajax – Legia Warschau werd met een 'betoverende lichtshow' de nieuwe LED-stadionverlichting van de Amsterdam Arena officieel in gebruik genomen.

De stadionverlichting en beweegbare kleurenspots van Philips Lighting zorgen volgens een woordvoerder voor een geweldige beleving en indrukwekkende showeffecten tijdens evenementen en sportwedstrijden in de Amsterdam Arena.

Een filmpje over de nieuwe stadionverlichting.

“Met deze indrukwekkende verlichting trakteren we onze bezoekers op de ultieme entertainmentervaring”, aldus Henk Markerink, directeur Amsterdam ArenA: “Met deze lichtinnovatie in de Amsterdam ArenA zetten we onszelf in de top van de Europese stadions en bieden we de beste stadionervaring voor grote sport– en muziekevenementen.”

Frank van der Vloed, General Manager Philips Lighting Benelux: “De Amsterdam ArenA is het eerste stadion in Nederland dat voorzien is van de unieke combinatie van LED-verlichting en flexibele kleurenspots waardoor we een geweldige belevenis kunnen creëren voor sport en entertainmentliefhebbers. Samen met de Amsterdam ArenA kunnen we de wereld laten zien wat er op stadiongebied met innovatieve verlichting mogelijk is. Een match, made in heaven.”

Met de nieuwe LED-stadionverlichting voorziet Philips Lighting de Amsterdam ArenA van de meest geavanceerde stadionverlichting ter wereld. De LED-sportveldverlichting voldoet aan de hoogste eisen van internationale televisiezenders en sportfederaties. "Dankzij de hoge lichtopbrengst genieten stadionbezoekers en televisiekijkers van de kleinste gebaren en emoties op het veld", aldus de Philips-woordvoerder. "Ze zijn nu nog beter te zien dankzij vlijmscherpe slow-motionbeelden.

"De combinatie van energiezuinige LED-verlichting en kleurenspots garandeert, naast een indrukwekkende entertainmentbeleving, ook een lager energieverbruik. De duurzame LED- verlichting geeft met evenveel lampen 30 procent hoger verlichtingsniveau, is zo’n 30 procent zuiniger dan conventionele stadionverlichting en heeft een veel langere levensduur."

Philips Lighting verzorgt naar eigen zeggen wereldwijd de verlichting in meer dan de helft van de belangrijkste voetbalstadions ter wereld. Ook levert Philips Lighting al ruim 60 jaar de professionele verlichting voor grote mondiale sportevenementen.

www.lighting.philips.nl

Deel op Social Media<< February 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >