Nieuwe naam voor Ronal en Grahl

Vanaf 1 januari 2007 gaan Ronal Project en Grahl Nederland gezamenlijk verder onder de naam Grahl working well. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. Sinds halverwege 2006 behoren beide bedrijven tot de internationaal opererende Duitse Rohde Group (waar Ronal overigens al sinds 1989 deel van uit maakt). De werkzaamheden van Grahl working well zullen plaatsvinden vanuit het voormalige Grahl Nederland-hoofdkwartier aan de Basicweg 22 in Amersfoort.

“Na onderzoek op het gebied van naamsbekendheid, toekomstvisie en internationale mogelijkheden, heeft de Rohde Group gekozen voor één gezamenlijke merknaam én positionering om zo de herkenbaarheid en uitstraling op grote schaal te versterken”, aldus een woordvoerder. Met deze keuze wordt in Nederland en Duitsland afscheid genomen van de merknamen Ronal, Eron en Rohde. Producten die tot nu toe onder deze namen op de markt werden gebracht, worden vanaf 1 januari 2007 geleverd onder het Grahl working well-merk.