Optie voor volledige overname in 2009

Fagerhult bundelt de krachten met WACO om het assortiment producten alsmede de mogelijkheden van de eigen retail-divisie te versterken. Fagerhult is voor 50 procent eigenaar geworden en heeft een optie op 100 procent in 2009.

De WACO-producten zijn nu ook te zien in de Fagerhult-showroom in IJsselstein. WACO ontwerpt en produceert verlichtingsproducten met een architecturale signatuur. Het bedrijf heeft een sterke positie in de verlichting van winkelketens met een uitgesproken imago. WACO denkt mee in totaalconcepten en is flexibel als het gaat om speciale producten. Echter ook in andere projecten zoals kantoren, de zorg en hotelomgeving en diverse openbare gebouwen kan WACO ‘een verrassende aanvulling zijn op Fagerhult’, zo meldt de onderneming uit IJsselstein in een nieuwsbrief.