Eenenveertig diploma’s

Voor de Basiscursus InrichtingskundeVrijdag 25 januari deden 44 kandidaten in het NIMAC zalen/conferentie centrum examen voor de Basiscursus Inrichtingskunde van The Office Opleidingen. Van hen eindigden 41 met een positief resultaat. Zij behaalden met een gemiddeld cijfer van 7,2 hun diploma.

Begin oktober 2007 zijn de najaarsopleidingen van The Office Opleidingen gestart. De Basiscursus Inrichtingskunde is bij de open inschrijvingen gestart met drie groepen. Daarnaast nog één incompany opleiding. In het totaal waren dit 42 deelnemers. Na zes collegedagen hebben de meeste studenten ingeschreven voor het examen van 25 januari. Het was een bijzondere dag want er vielen zeven maal een zes, twintig zevens, negen achten en vijf negens. Het behalen van deze hoge cijfers is een buitengewone prestatie van de studenten. De opdrachten die zij tijdens de opleiding mee krijgen moeten tenslotte naast hun werk in de vrije tijd worden uitgevoerd.

Naast de ontvangst van het diploma ‘Inrichtingskunde’ ontvingen de geslaagde kandidaten het insigne inrichtingskunde dat zij mogen dragen als zichtbaar bewijs van hun nieuw verworven status, gediplomeerd Inrichtingskundige. Daarnaast hebben zij het recht gekregen het beeldmerk van deze opleiding op hun visitekaartje te plaatsen. Hierdoor zijn zij als vakkundig professional herkenbaar bij hun relaties. Tijdens de uitreiking van de diploma’s door Henk van Gelder zijn deze versierselen opgespeld.

Aan het eind van de dag heeft de heer W. Butzelaar van Ahrend Inrichten BV deze taak overgenomen. Hij overhandigde de diploma’s aan de geslaagde kandidaten van Ahrend. Het mondelinge examen bestaat uit het uitwerken van een inrichtingsvoorstel voor de firma Intertrade BV. De deelnemers dienen hun uitgewerkte voorstel te presenteren en te verdedigen waarom zij zaken hebben toegepast en uitgewerkt. Ze worden tevens getoetst op parate kennis. Het examen duurt veertig minuten en wordt afgenomen door twee examinatoren. Bij het behalen van voldoende score is men geslaagd en ontvangt het diploma Inrichtingskunde’.

Geslaagd zijn:
I. Groeneweg. (Ingrid); V. van den Reek (Vera); S.F. Kijne (Saskia); G. Berk(Güler); N. Dronkers (Nancy); M. Lamers (Mieke), allen van Ahrend Inrichten BV; T. van Eeuwijk (Tessa), Ahrend International; N. van de Heijden (Nelleke), Akker Projectmeubelen en Inrichting; L.J. Kamphuis (Loes), De Vastgoedinrichter; K. de Weert (Klarika), Easy; W. Kootstra (Wijtske), Emmein BV; A. van Grinsven (Angelique); D. Vos (Daphne); H. Coudert (Hélène); K. De Bel (Katrien), allen van Haworth Benelux BV; C. Akerboom (Corrie); C.M.J. van der Meer (Silke), beide van Naktuinbouw.

Ljuboff Kazakov Ljuboff (Joep); M. Ekkel (Michel); J. Fresen (Jeroen); R. Flameling (Rogier); E. Brouwer (Edwin); M. van der Velden (Marc); D. Haaksema (Douwe); M. Schothorst (Mark); R.J. Heuvel (Roy); B. Arkesteijn (Bas); M.N. Onderwater (Michael); D.J. Thoutenhoofd (Dirk-Jan), allen van Ahrend Inrichten BV; T. Van de Heijden (Toine), Akker Projectmeubelen en Inrichting; R.W. Flink (Richard), Architectenbureau Margreet van der Hoeven; M. van der Ent (Marien), Drentea Kantoormeubelen; F. van Walsem (Frank); J. Vandeputte (Johan); O. Toeset (Olav); T. Koster (Thijs), allen van Haworth Benelux BV; S. Cauwenbergh (Steven), Kinnarps NV (België); S. Schuurman (Sidney), Kuipers Groep; P.V. Baars (Paul), Meinema Inrichters BV; P.M. Oorthuizen (Peter), NEM; M. Wiskamp (Mick), Voortman Kantoormeubelen BV.

Examinatoren: Frans Kleverlaan, John Vroon, Tom Bozelie, Henk ten Vaarwerk, Gerrit Lindeboom, Anita Wuestman, Rinus Vos, Anne Mieke Willemsen, Harry Berg, Wolke Buijs, Hanna van Leesten, Stef Wijnen, Harry van der Stouwe, Gert Jan Turk.

Na de voorjaarsvakanties, begin maart, zal er weer gestart worden met de Hogere Opleiding Huisvestingskunde en de Basiscursus Inrichtingskunde.

www.officeacademy.nl