Stoelenimporteur wijzigt naam

B&S Recaro, in Nederland en België importeur van Recaro-stoelen, wijzigt haar naam in BCS Recaro. Het bedrijf bedient de zakelijke markt met stoelen voor diverse doelgroepen als kantoren of meld- en controlekamers.

In 2004 werd het importeurschap van Recaro overgenomen door B&S in Hoorn. Recaro zag in B&S de ideale partner, gezien haar ervaring en toegevoegde waarde die met de producten van Recaro konden worden meegeleverd. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een gewaardeerd partner van Recaro Duitsland. Om de focus nog meer op de stoelenmarkt te kunnen richten, is besloten om het bedrijf te verzelfstandigen.

Vooralsnog blijft de nieuwe onderneming actief vanuit zijn huidige locatie en zal gebruik blijven maken van de diensten van B&S voor aanvullende werkzaamheden.

www.bcsrecaro.nl