Samenwerking met Pronova

Kantoorinrichter Samas heeft ervoor gekozen om samen met Pronova haar producten op de Zeeuwse markt te brengen. “Voor beide organisaties is nu de tijd aangebroken om de samenwerking te intensiveren”, aldus de Houtense kantoorinrichter.

Pronova, een gerespecteerd bedrijf in Zeeland op het gebied van maatwerk- en turnkey oplossingen voor winkelinrichting, kantoren, horeca en zorg, ziet de nauwere samenwerking met Samas vol vertrouwen tegemoet. “Samas creëert werkomgevingen die zich moeiteloos laten aanpassen aan de veranderende maatschappij. Denk daarbij aan flex-werken, ergonomie, kosten- en ruimtebesparing. Er is een passende oplossing voor ieder inrichtingsvraagstuk.”

Dit laatste komt ook tot uiting in Samas’ hoofdkantoor te Houten, The Village Office genaamd. Daar wordt gewerkt in een zogenaamd belevingskantoor: een showroom waarin eigen personeel aan het werk is.
“Pronova is ook zeer verheugd over de innovatieve kracht van Samas op het gebied van producten”, aldus de Samas-woordvoerder. “Zo ontwikkelden wij stoel die zich automatisch instelt naar de gebruiker.”

In Pronova’s showroom aan de Amundsenweg 51 – 53 te Goes – eveneens een belevingskantoor – ontvangt de Accountmanager kantoren en zorg, François Weststrate, zijn gasten graag voor een oriënterend gesprek.