Opdracht Buitenlandse Zaken voor Boerhof

Boerhof Projectinrichting uit Heeten gaat over de grenzen. Dit voorjaar is de aanbesteding van het ministerie van Buitenlandse Zaken aan Boerhof Projectinrichters en Facilitylinq gegund. Dat meldt dagblad De Stentor.

De aanbesteding betreft het leveren van stoffering (vloerbedekking, gordijnen en dergelijke) en meubilair ten behoeve van alle buitenlandse vestigingen van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om ambassades en kanselarijen.

In de meeste gevallen zal Boerhof Projectinrichters ook de vloerbedekking leggen en de gordijnen monteren. “Dit is onder meer afhankelijk van de ‘politieke situatie’ in het land, dus of het verantwoord is om daar als Nederlands bedrijf te werken”, aldus Boerhof in een toelichting.

De eerste opdracht is de ambassade in Londen, waar Boerhof Projectinrichters op dit moment aan het stofferen is. Het betreft onder meer het leggen van tapijttegels in vier fasen. “Binnenkort staan er nog diverse andere buitenlandse projecten, zowel binnen als buiten Europa op de planning, onder meer de ambassade in Brussel.”