Nominaties ontwerpprijs bekend

Een selectiecommissie onder leiding van Floris van Bommel heeft de zes finalisten van de Audi Design Award bekendgemaakt. Vanaf vandaag kan het publiek zijn favoriet kiezen via de online stemmodule op www.dutchdesignawards.nl.

De finalisten dit jaar zijn: Firma Rieks Swarte voor beeldverhaal ‘L’enfant et les sortilèges’ van Maurice Ravel, Eddy Kaijser, Bart Cardinaal & Nadine Roos voor The Flying Grass carpet, Studio Wieki Somers voor Merry-go-round coat rack, Aldo Bakker voor porcelain table ware, Urban Alliance met Moodwall en Maarten Baas voor Real Time.

De winnaar van de publieksprijs van de Dutch Design Awards wordt tijdens de Awardshow op 17 oktober in Eindhoven bekendgemaakt.

De Audi Design Award is de publieksprijs van de Dutch Design Awards. Uit alle inzendingen selecteert de selectiecommissie van de Audi Design Award zes ontwerpen die hoog scoren op het vlak van innovatie, emotionele beleving, tijdgeest, styling in materiaal en kleurgebruik, oorspronkelijkheid, duurzaamheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en veiligheid.