Moooi in België

Het Nederlandse designmerk Moooi heeft besloten een nieuwe stap te zetten: vanaf 1 september is er een vestiging in België geopend, Moooi Belgium.

Dominique Meersman, iemand met een brede ervaring in de designbranche, neemt de uitdaging aan om Moooi Belgium in Varsenare tot een succes te maken. Meersman werkte eerder voor Modular Lighting Instruments en ze stond bovendien 5 jaar als ‘Little Boss’ van Extremis aan de zijde van Dirk Wynants. ‘We zijn blij om Dominique Meersman als zaakvoerder van onze nieuwe Moooi-vestiging te kunnen verwelkomen’, aldus Casper Vissers, CEO van Moooi. “Een van de eerste stappen die wij zullen nemen, is het uitkiezen van een geschikte locatie voor de officiële Moooi Belgium showroom”, weet Meersman. “Deze zal dienen als uitvalsbasis en kan op afspraak bezocht worden door professionele klanten.”