Verhogen kwaliteit huisvesters en inrichters

De Nederlandse Vereniging voor Inrichtingskunde en Huisvestingskunde (NVIH) houdt binnenkort haar eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. Op dinsdag 9 februari 2010 is het het thema ‘Kennen en gekend worden’.

De NVIH werd in september 2009 opgericht. Doel van de vereniging is het in stand houden en verbeteren van het kwaliteitsniveau van haar leden. Deze houden zich bezig met de huisvesting van kantoorhoudende organisaties.

De bijeenkomst van 9 februari vindt plaats in de Village Office, het kantoor van inrichter Aspa in Houten. Van 13.00 tot 17.30 uur staan ‘Het Nieuwe Werken’, ‘cradle-to-cradle’, en ‘het nut van netwerken’ centraal. Ook is er aandacht voor de transformatie van gebouwen.

Belangstellenden kunnen zich nog tot en met 27 januari opgeven via info@nvih-nederland.nl