‘Groenoveren’ met gevelspecialist

Het energieverbruik van bestaande gebouwen kan minimaal twee energielabels lager. Zo meldt gevelspecialist De Groot & Visser. Hun zogeheten Groenoveren-formule is een ‘duurzame renovatiewijze waarbij mens en milieu centraal staat omdat er een comfortabeler en gezonder binnenklimaat gerealiseerd wordt’. Hierdoor wordt het energieverbruik namelijk weer geminimaliseerd en nemen de productiviteit en leer- en werkprestaties toe. Simpelweg door in de zomer de zonnewarmte te weren en in de winter de zonnewarmte optimaal te benutten.

De basis van Groenoveren is de Trias Energetica. Hierbij voldoet een gebouw in drie stappen aan de energienormen van morgen. Eerst wordt de energievraag beperkt, vervolgens wordt duurzame energie gebruikt en tenslotte worden de energiebronnen efficiënt ingezet.

Groenoveren is een formule van De Groot & Visser, een van Nederlands grootste gevelspecialisten. De Groot & Visser is lid van de Dutch Green Building Council (DGBC). Ze onderscheiden zich door een sterke visie op aluminium gevels. Daarbij staan ontwerp, comfort en kwaliteit centraal en is duurzaamheid een absolute voorwaarde. Om dit te bereiken heeft De Groot & Visser alle mogelijkheden voorhanden, van kozijnen en zonwering tot solar en automatisering.

Met Groenoveren richt De Groot & Visser zich op scholen, onderwijsinstellingen, kantoren en woningcomplexen. Bij elk renovatieproject start De Groot & Visser met een energie- en epc-berekening. Aan de hand daarvan wordt gezocht naar de juiste combinatie van producten om het gewenste resultaat voor de klant te behalen. De belangrijkste producten zijn geïsoleerde aluminium kozijnen, isolatieglas, zonwering, solar, domotica en ventilatie. Alex van de Klift, manager Groenoveren: “Het is van groot belang dat alle producten integraal worden verwerkt, want de meeste besparing en het duurzaamste resultaat wordt behaald zodra alles op elkaar is afgestemd.”

De Groot & Visser is leveranciersonafhankelijk. Ook graag willen weten weten wat Groenoveren kan betekenen? Neem dan contact op via telefoonnummer: 0183-646566.

www.groenoveren.nl