Fagerhult bouwt in Houten

Fagerhult gaat een nieuw kantoor bouwen in Houten. Wethouder Geerdes van Ruimtelijke Ordening sloeg onlangs de eerste paal in de grond en gaf daarmee het startsein voor de bouw van het nieuwe kantoor. Fagerhult is een van Europa’s grootste producenten van verlichting.

Alle werknemers en genodigden waren getuige van een vlotte bouwstart op bedrijventerrein de Meerpaal. Directeur Johan Everkes is trots dat een start gemaakt is met de bouw van het nieuwe kantoor. Momenteel is Fagerhult gevestigd in IJsselstein, maar het bedrijf is daar uit zijn jasje gegroeid. Het nieuwe pand moet een samensmelting worden van trends, kennis, duurzaamheid en techniek en wordt daarmee verheven tot één ‘Light Experience Center’.

In moederland Zweden is Fagerhult al decennia lang marktleider. Fagerhult staat bekend om haar creatieve, duurzame en in elke omgeving prachtig integreerbare oplossingen. Alles bij Fagerhult draait om ‘de bedoeling van licht’.

www.fagerhult.nl