Korting voor Inside Information-lezers op toegang Worktech 10

Tijdens Worktech Amsterdam op 23 en 24 november zullen internationaal vooraanstaande sprekers op het gebied van technologie, architectuur, ontwerp en werkplekinrichting bij elkaar komen en de bezoeker een uniek inzicht geven in de wijze waarop technologische ontwikkelingen ons leven en werken veranderen. Internationale kansen en bedreigingen komen aan bod en worden samen met de bezoeker onderzocht.

Inside Information- lezers ontvangen een exclusieve korting van 20 procent op de toegang van zowel de Masterclass als de Conferentie zelf, door te boeken via deze link: http://shop.instant-shop.com/UnwiredEurope/category70016.html

Op het programma staan onder andere de volgende sprekers: Theo Rinsema General Manager van Microsoft Nederland geeft inzicht in de redenen waarom Microsoft Nederland gekozen heeft voor het nieuwe werken, hoe het verander-managementproces werd georganiseerd en wat de voordelen en problemen zijn die nog moeten overwonnen.

Jeremy Myerson, directeur Helen Hamlyn Centre en Royal College of Art bespreekt de belangrijkste thema’s in zijn nieuwe boek Nieuwe Demografie, Nieuwe werkruimte. Hij geeft antwoord op de vraag of wij in de kenniseconomie van de 21e eeuw het ons kunnen veroorloven om de expertise van oudere werknemers naast ons neer te leggen.

Paul Bloemen van de Rabobank en Manja Jongsma van SNS Reaal vertellen over de significante werkplekverandering en – innovatie van financiële dienstverleners.

Focus op Slimmere Organisaties met:
Philip Vanhoutte, MD, Plantronics EMEA en Tim Oldman, CEO Leesman Index zullen ingaan op het in de praktijk implementeren van het ‘slimme werken’.

Jose Luis Sanchez-Concha, workplace Solutions Manager van Nokia zal beschrijven hoe dit bedrijf wereldwijd de essentie van het nieuwe R & D werkproces heeft vastgelegd en vertaald in een ontwerp handboek.

Monica Parker, Associate Director, zal vertellen over haar inzichten met betrekking tot duurzame verandering op de werkplek en zal ingaan op het lopende onderzoek naar duurzaam gedrag en dan met name de barrières en voordelen hiervan.

Focus op mensen op het werk
Dr. Eric van Heck, hoogleraar en directeur Onderzoek, Erasmus@Work, Rotterdam School of Management Erasmus Universiteit zullen ingaan op de mogelijkheden die kunnen leiden tot grotere medewerkerstevredenheid als het gaat om het Nieuwe Werken.

Marie Puybaraud, directeur Global WorkPlace innovatie, Johnson Controls zal toelichten hoe een werkplek de ‘generatie y’ rechtstreeks kan ondersteunen en beïnvloeden.

Bezoek de website van het evenement voor meer informatie: www.unwired.eu.com/wt10a.html