Kembo gaat LeasePlan Nederland inrichten

LeasePlan Nederland gunde afgelopen week de opdracht tot levering van het kantoormeubilair voor het nieuw te betrekken pand in de WTC Toren in Almere aan Kembo. Kembo zal de werkplekken met de daarbij behorende kasten en ladenblokken leveren. LeasePlan heeft Studio Groen + Schild uit Deventer aangetrokken voor de binnenhuisarchitectuur.

De 450 LeasePlan-medewerkers van de vestiging in Almere krijgen de meubellijn MI als werkplek. MI is volgens Kembo synoniem aan rust en ruimte en beschikt over een opmerkelijke eigenschap voor kantoormeubilair: bescheidenheid. Het is een programma dat bewust is ontworpen met zo weinig mogelijk vorm en onderdelen, waardoor het minimale aandacht voor zichzelf vraagt. Kenmerkend aan de meubellijn zijn de in- en verstelbaarheid en de grote kabelgoot. Het zorgt voor toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Kembo is trots op deze order, die het vertrouwen aantoont van de relaties, zo vlak na een moeilijke financiële periode voor het bedrijf.