Nieuwe NL-vertegenwoordiging Fantoni

De Italiaanse kantoorinrichter Fantoni heeft weer een eigen vertegenwoordiging op de Nederlandse markt. Op die manier hoopt de fabrikant de ‘marktaanwezigheid en dealerservice’ te verbeteren.

Fantoni was eerder ook al actief op de Nederlandse markt. De laatste jaren werd ons land evenwel bediend vanuit België. Aan die situatie is nu dus een eind gekomen. “Op de Nederlandse markt zien we een toenemende interesse voor de producten van de Fantoni Group”, meldt een woordvoerder van het bedrijf. “Daarom was er in Nederland behoefte aan een directere aanwezigheid op de markt. Op die manier kunnen we architecten het beste ondersteunen bij hun designwensen.”

De Nederlandse Fantoni-vertegenwoordiging wordt gerund door Jan-Willem Revet en Jaco Snip. Beiden zijn afkomstig uit de bouwwereld en hebben volgens Fantoni dus de juiste achtergrond en ervaring om de markt optimaal te kunnen bedienen met vragen over zowel de kantoormeubelen alsook de akoestische systemen van de Fantoni Group.

In de eerste 6 maanden zullen de inspanningen vooral gericht zijn op het aanhalen van de contacten met de Fantoni-dealers en het presenteren van het zogenoemde ‘Fantoni Natural Office’-concept. Fantoni NL is te vinden aan de Kapitein Rondairestraat 3 in Tilburg. Het telefoonnummer luidt: 013 5451029.

www.fantoni-nederland.nl