Designers Weekend Brussel

Designliefhebbers kunnen deze maand hun hart ophalen: in Londen is het 100% Design (22 tot en met 25 september), IJburg in Amsterdam is van 23 tot en met 25 september onder de noemer ‘Inside Design’ volledig in designsferen en in Brussel beleven designliefhebbers van 23 tot en met 25 september de terugkeer van het Designers Weekend.

Het evenement in Brussel heeft als voornaamste doelstelling vertegenwoordigers van fabrieken, detailhandelaars en professionele klanten met elkaar in contact te brengen.

Er rijdt een speciale shuttle bus, die geïnteresseerden langs vijftien design hotspots voert in hartje centrum van de Belgische hoofdstad. De passagiers kunnen naar believen uitstappen voor een bezoek aan showrooms, winkels en expositieruimtes, waar merken als Boffi, Molteni, Moroso, Nemo Cassina en Kartell hun nieuwste designproducten en -ideeën zullen tonen.