Ten Brinke neemt Groenproject Arnhem over

De diensten van het Arnhemse Groenproject, onderdeel van Presikhaaf Bedrijven dat interieurbeplanting en het onderhoud op kantoren verzorgt, worden overgenomen door Ten Brinke Interieurbeplanting BV.

De overname is een voorbeeld van de nieuwe weg die Presikhaaf Bedrijven inslaat om haar activiteiten onder te brengen bij ondernemers en zich te richten op haar core-business: het ontwikkelen en begeleiden van mensen naar de arbeidsmarkt. Twee medewerkers van het Groenproject worden op deze wijze duurzaam geplaatst bij Ten Brinke.

Uitgangspunt voor de overname is dat de dienstverlening tot volle tevredenheid van de klant blijft gehandhaafd en dat medewerkers hun talenten kunnen blijven ontwikkelen.

Het Groenproject, onderdeel van Intratuin Arnhem dat geëxploiteerd wordt door Presikhaaf Bedrijven heeft als doel: mensen aan het werk te helpen door hun talenten te ontwikkelen. Ten Brinke Interieurbeplanting uit Zevenaar neemt de bedrijfsactiviteiten over en blijft samen met Presikhaaf Bedrijven zorgen voor het ontwikkelen en toeleiden van medewerkers naar de arbeidsmarkt.

Pascal ten Brinke is een ervaren ondernemer en zal de activiteiten van het Groenproject Intratuin Arnhem overnemen en de diensten met zijn kennis en kunde van interieurbeplanting verder uitbouwen. De medewerkers van Presikhaaf Bedrijven die de activiteiten nu verzorgen, worden per 1 oktober gedetacheerd bij Ten Brinke Interieurbeplanting.

Voor de huidige klanten van het Groenproject Intratuin Arnhem betekent dit dat de dienstverlening per 1 oktober 2011 door Ten Brinke Interieurbeplanting verzorgd wordt. Presikhaaf Bedrijven zal Ten Brinke Interieurbeplanting blijven ondersteunen en zorgen voor goede medewerkers met ‘groene vingers’ die hun vak verstaan.