De Projectinrichter breidt uit

Ondanks de recessie en de sterk dalende markt van kantoormeubilair, ziet De Projectinrichter kans om zich verder uit te breiden middels een nieuwe, ruime showroom van 400 vierkante aan de Kiotoweg 119 te Rotterdam.

“Deze uitbreiding is een bevestiging van de ingeslagen weg welke De Projectinrichter heeft gekozen”, aldus het bedrijf. “Door de stijgende omzet was het ook nodig om het personeelsbestand uit te breiden. Onlangs zijn Mercedes Vonk en Mary Pelikaan in dienst getreden. Mary is afkomstig van KMC, waar De Projectinrichter het klantenbestand heeft overgenomen.”

“Het inrichten van een bedrijf of kantoor is ons vak. Wij kunnen als geen ander de aard en de uitstraling van het bedrijf laten weerspiegelen in de keuze van kantoormeubelen. Wij zijn volstrekt onafhankelijk en kiezen het beste uit alle merken en hebben ook de expertise in huis als het gaat om techniek of ergonomie.”

De Projectinrichter is opgericht in 2002 en gespecialiseerd in het leveren van kantoormeubilair. Naast de showroomvestiging in Purmerend en Rotterdam, beschikt het bedrijf over een eigen logistiek kantoormeubelencentrum in Tilburg. Grootste kracht van De Projectinrichter is naar eigen zeggen de onafhankelijkheid. “Wij hebben ongeveer 140 merken in collectie, waardoor wij de wensen van de architecten, adviseurs, ontwerpers en directe opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid kunnen invullen.”