Office Depot supplier van Floriade 2012

Thomas Glatzel, regional vice president Office Depot (links) en Paul Beck, algemeen directeur Floriade.

Office Depot, internationaal leverancier van kantoorartikelen en -diensten, maakt bekend dat het supplier van Floriade 2012 wordt. Office Depot verzorgt naast de levering van algemene kantoorartikelen ook de inrichting van de kantoor- , vergader- en sanitaire ruimtes van de Floriade.

Zo levert Office Depot niet alleen het meubilair van de drie hoofdkantoren van de Floriade, maar zal het bedrijf ook de complete inrichting verzorgen van de verschillende vergaderzalen van de Wereld Tuinbouw Expo. In de Innovatoren, het 70 meter hoge entreegebouw, bevinden zich verschillende bijzondere vergaderzalen en in het naastgelegen congresgebouw kunnen grote evenementen en conferenties worden georganiseerd. Op de bovenste twee verdiepingen van de Innovatoren is de Living Nature! Lounge gevestigd: een exclusieve businesslounge waar deelnemende bedrijven, landen en sponsoren van de Floriade in alle rust zaken kunnen doen.

De sanitaire ruimtes op het Floriadepark worden ook door Office Depot ingericht. Hierbij conformeert het bedrijf zich, met de levering van duurzame toiletaccessoires, aan de duurzaamheidsprincipes van de Floriade.

“Wij zijn trots dat we een rol kunnen spelen in deze internationale Wereld Tuinbouw Expo”, vertelt Brigitte van den Boogaard, Marketing Manager PR, Events & External Communication Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bij Office Depot. “De Floriade 2012 zet de regio Noord-Limburg op de internationale kaart en daar leveren wij met onze Europese thuisbasis in Venlo graag een bijdrage aan. Bovendien is duurzaamheid een belangrijk thema van de Floriade 2012 en dit past uitstekend bij onze vergaande duurzame ambities.”

Paul Beck, Algemeen Directeur Floriade 2012: “In Office Depot hebben we een partner gevonden die een totaalpakket aan services en producten kan leveren en die in al onze wensen en behoeftes kan voorzien.”

De Floriade is de Wereld Tuinbouw Expo die eens in de tien 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Van 5 april tot en met 7 oktober 2012 wordt de zesde editie van de Floriade gehouden in Venlo.

Deelnemers laten de bezoekers van de Floriade genieten van ‘s werelds mooiste en meest bijzondere bloemen, planten, bomen, groentes en fruitsoorten. Het thema van Floriade 2012 is ‘Be part of the theatre in nature, get closer to the quality of life’.