Desko opent drie nieuwe showrooms

Desko, leverancier van nieuw en tweedehands kantoormeubilair, wil dichterbij de klant staan en opent dit jaar drie nieuwe showrooms in Breda, Almere en Rotterdam. “Desko is een onderneming die, ondanks de economische tegenwind, blijft investeren in uitbreiding van zowel online als fysieke aanwezigheid”, aldus directeur Michael Kuiper.

Desko heeft momenteel vijf showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Purmerend en Vianen. Het hoofdkantoor van Desko is gevestigd in Amsterdam, waar tevens de grootste showroom is van ruim 1500 vierkante meter. Vanaf maart zullen de nieuwe locaties in Breda en Almere worden geopend. In juni is Rotterdam een showroom rijker. Desko wil blijven uitbreiden en hoopt in 2013 nieuwe en geschikte locaties te vinden voor haar kantoormeubelen.

Desko verkoopt veelal online maar hecht veel waarde aan haar showrooms. “Klanten weten soms niet hoe gebruikt meubilair eruit ziet. Bij ons zien, vergelijken en ervaren ze de kwaliteit en (nieuw)staat waarin wij gebruikt meubilair verkopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast vinden wij het prettig om onder het genot van een goede kop koffie, de mogelijkheden te bespreken en een plan te kunnen maken voor onze klanten”, vertelt Kuiper.