ContRact brengt vraag en aanbod van projectmarkt samen

De tweede editie van ContRact staat rood omcirkeld in de agenda van menig opdrachtgever en toeleverancier uit de projectmarkt. Op 13 en 14 juni 2012 vindt in Brussel dit business to business evenement plaats, dat vraag en aanbod van de projectmarkt samenbrengt.

ContRact biedt de professional innovatieve en doelgerichte internationale interieurcollecties voor:

  • hotels, bars, restaurants en lounges;
    • de zorgsector (woon- en zorgcentra, ziekenhuizen, revalidatieinstellingen);
    • de totaalinrichting van kantoren en bedrijven;
    • de inrichting van openbare gebouwen en ruimtes, scholen, universiteiten, cultuur-, sport- en leisurecentra.

De organisatie en de setting zijn berekend op efficiënt zakendoen en netwerken in een aangename levendige sfeer, met gratis eten en drinken, een goede bereikbaarheid en gratis toegang en parkeren. De locatie – in de gerenoveerde sheds van Tour&Taxis – in hartje Brussel leent zich uitstekend voor dit evenement.