Cees Bruin nieuwe bestuurder Kembo en Brink

Tragisch nieuws van Kembo en Brink: “Vanwege het geheel onverwacht overlijden van onze Algemeen Directeur Alex van de Klift op 23 mei willen wij u hierbij informeren dat met ingang van heden Cees Bruin de nieuwe bestuurder is van Beleef Kembo B.V. en Brink Projectinrichter B.V.”

Als groot aandeelhouder van Beleef Beheer B.V., de moeder van beide bedrijven, is Bruin goed bekend met alle medewerkers en de bedrijfsvoering die Alex voerde. “Het is dan ook een logische stap dat hij deze taak voor onbepaalde tijd zal gaan uitvoeren.”

Cees Bruin is geen onbekende in de meubelbranche. Hij is medeoprichter van BMA Ergonomics B.V. uit Zwolle, waar hij 20 jaar directeur is geweest. “Zijn ervaring in leiding geven en op het gebied vanproductontwikkeling van bedrijfsmeubelen en internationale marketing- en salesstrategie is dan ook groot.”

“Ten aanzien van de bedrijfsvoering van beide bedrijven zal niets veranderen en wij zullen de plannen die Alex voor beide bedrijven had in zijn nagedachtenis verder optimaliseren en uitwerken.”