Vooruitblik komende editie Inside Information

Eind augustus 2012 verschijnt editie 4 van Inside Information. Het thema van het nummer is ‘designinterieurs’. In het blad komen dan ook verschillende prachtige projecten aan bod. Daarnaast bevat de komende editie onder meer een lang interview met SV- en Prooff-directeur Leo Schouten en een terugblik op de beurs Design District.

Een van de projecten die in het kader van het thema ‘designinterieurs’ voor het voetlicht komen, is de inrichting van het nieuwe pand van Ambiq in Hengelo. Voor deze organisatie, die specialistische zorg biedt aan mensen met een licht verstandelijke beperking, realiseerde SKO uit Oldenzaal een interieur dat geheel is toegespitst op de wensen van de Ambiq-medewerkers én van cliënten.
In het kader van het thema is er bovendien aandacht voor stalen(!) kantoren en voor de wijze waarop topinterieurarchitecten te werk gaan in een ontwerpproces.

In een uitgebreid interview laat Leo Schouten, directeur van SV en het meubellabel Prooff, zijn gedachten gaan over de huidige en toekomstige ontwikkeling van de werkplek. Hierbij spreekt hij onder meer de verwachting uit dat meubelbedrijven in de toekomst nauwer zullen gaan samenwerken.

Natuurlijk biedt Inside Information nr 4 ook aandacht aan de nieuwe beurs Design District. In een uitgebreid verslag vanaf de beursvloer maakt redacteur Gerrit Tenkink duidelijk in hoeverre de nieuwe beurs als een waardige opvolger van de Rotterdamse beurs 100% Design valt te beschouwen.

Nummer nabestellen? Abonnement? Klik hier