Nieuw bestuur BNI

Afgelopen donderdag 6 september 2012 is tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering een nieuw BNI-bestuur en een nieuwe voorzitter van het BNI-bestuur benoemd. Het oude bestuur bestaande uit Anita Haver en Herman Genet is na de benoeming van dit nieuwe bestuur afgetreden.

Het nieuwe BNI-bestuur bestaat uit:

Peter Dautzenberg (voorzitter)
Linda Zadelaar
Margot Eras
Frans Pijpers
Jeroen van Dijk
Anja Dirks
Dorien Janssen

De nieuwe voorzitter van het bestuur is interieurarchitect en architect, momenteel zelfstandig werkzaam en verbonden als docent aan de Hogeschool van Amsterdam in de minoren interieurarchitectuur en architectuur & beeldende kunst en hij leidt vormstudielessen voor architectuurstudenten. Hij heeft jarenlang een bureau gehad, van 1982 tot 2008, dautzenberg en de jong architecten bna/bni en werkt nu als eenmansbureau samen met partners in combinatie met andere disciplines.

De komende jaren wil het nieuwe bestuur de positie van de interieurarchitect versterken en haar positie tussen en relatie met de andere beroepsorganisaties verstevigen en verdiepen door een helder en transparant beleid, geformuleerd op basis van een goede communicatie met de leden.