Interieurbeplanter verhuist naar De Gruyter Fabriek

Holland Project Plant Interieurbeplanting is sinds 1 september 2012 gevestigd in De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. Het centrum voor creatieve ondernemers krijgt daarmee een huurder, die het totale gebouw gaat aankleden als toonzaal op het gebied van groen en interieurbeplating.

Holland Project Plant, voorheen gevestigd in Zaltbommel, levert sinds begin jaren ’80 groenoplossingen voor kantoren, bedrijven en instellingen in heel Nederland. Naast hydrocultuur, waarbij planten in speciale bakken worden geplaatst met daarin water, voedingsstoffen en korrels, levert het bedrijf ook grondplanten, terrassen en daktuinen, decoraties, kantoorplanten, kunstplanten en geconserveerde planten.

Het nieuwe informatiecentrum en de showroom van Holland Project Plant zijn vanaf 1 september gevestigd in het souterrain van De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. Dit in het oog springende complex is door de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) getransformeerd tot een eigentijds bedrijfsverzamelgebouw, waar creatieve ondernemers ruimte huren. De Gruyter Fabriek is aangemerkt als monumentaal industrieel erfgoed en biedt ondermeer onderdak aan architecten, projectinrichters, reclamebureaus en webdesigners.

In samenspraak met de BIM is Holland Project Plant gevraagd het complete gebouw aan te kleden met inspirerende en opvallende groenoplossingen. Daarmee creëert de interieurbeplanter niet alleen een in het oog springend visitekaartje voor zichzelf, maar ook voor De Gruyter Fabriek.