Netwerkplatform ContRact in juni 2013 in Brussel

Ruim duizend architecten, interieurarchitecten, projectinrichters en voorschrijvers gefocust op de contractmarkt bezochten ContRact 2012. Ze ontdekten de nieuwste en meest inspirerende high-end contractcollecties van tachtig doelgerichte internationale exposanten in meubel, textiel-, vloer- en interieurdecoratie, goed voor hoog kwalitatieve contacten, met concrete projecten. Networking en business in een intieme en sfeervolle ambiance.

Op woensdag 5 en donderdag 6 juni 2013 komt er een derde editie van ContRact, hét B2B event voor contractspecialisten, opnieuw in sheds 3 & 4 van Tour & Taxis in Brussel.

ContRact is volgens de organisatie op maat gesneden voor diverse doelgroepen. Denk aan project- en totaalinrichters, interieurarchitecten en architecten, projectontwikkelaars, studiebureaus, kantoorinrichters, facility managers en alle voorschrijvers die actief zijn in de sectoren hospitality en horeca, healthcare, office & corporate, privé en publieke gebouwen, die op zoek zijn naar de beste assortimenten in projectmeubilair en interieurdecoratie.

De organisatie van ContRact geeft aan goed bereikbaar te zijn, met gratis parkeren en toegang. In een aangename sfeer met gratis bar en snacks, is ContRact het ideaal platform voor networking en zakendoen in de groeiende contractmarkt.