Nieuwe projectmanager Orgatec

Voor zijn komst naar Keulen was Kokkes sinds 2001 werkzaam bij de Beurs vanValencia, waar hij als Directorof International Affairs and Guest Events actief was. De 41-jarige beschikt daarmee over uitgebreide internationale expertise op het gebied van verkoop, marketing en beursmanagement. “We zijn erg blij dat we Stefan Kokkes konden binnenhalen voor de positie van projectleider”, zegt Katharina C.Hamma, manager Kölner MesseGmbH. “Wij zijn ervan overtuigd dat hij dankzij zijn specifiekeervaring een beslissende bijdrage zal leveren aan het succesvol verder ontwikkelen van de Orgatec.”

De Nederlander met Spaans bloed is geboren en getogen in Düsseldorf. Hij studeerde economie in Spanje en de VS en is in het bezit van een Master of Business Administration-diploma.