Vendor voorziet Villa Pardoes van toilethygiëne

Villa Pardoes uit Kaatsheuvel heeft onlangs gekozen voor de toilethygiëneproducten van Vendor. Hiermee wordt er optimale toilethygiëne geboden aan kinderen en medewerkers van Villa Pardoes. De samenwerking werd bekrachtigd met een handtekening van Bert Akkermans (Facilitair Coördinator Villa Pardoes) en Iwan de Haan (Key Accountmanager Vendor).

Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige ziekte een gratis vakantieweek aan. Bij Villa Pardoes speelt hygiëne een cruciale rol, omdat de kinderen vaak een verminderde weerstand hebben. Daarom creëert Villa Pardoes een schone hygiënische omgeving en in Vendor hebben zij de juiste partner voor toilethygiëne gevonden. De ambiance binnen Villa Pardoes is helemaal afgestemd op kinderen. Dit komt zelfs tot uiting in de toiletten. De handdoekautomaten zijn voorzien van een poster met het logo van Villa Pardoes om deze ruimtes een vrolijke en eigen uitstraling te geven.

Bert Akkermans over Vendor: “Vendor heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Hierbij streeft Vendor naar duurzaamheid in al haar facetten. Daarnaast is Vendor maatschappelijk betrokken door structurele steun aan goede doelen, waaronder vanaf januari 2013 ook Villa Pardoes. Villa Pardoes vindt een langdurige samenwerking met partners zoals Vendor belangrijk, omdat zij net als Villa Pardoes staan voor hun doelstelling. Vendor staat voor optimale toilethygiëne.

Vendor is verheugd over de samenwerking met Villa Pardoes en hoopt op deze manier een steentje bij te dragen aan een hygiënische omgeving voor de kinderen die in de villa logeren.