Vanzelfsprekend origineel

TooaPicnic is een nieuw product van het al even nieuwe Nederlandse label TootheZoo. Zij richten zich met hun ontwerpen op een breed toepassingsgebied: kantoren (flexwerken/Het Nieuwe Werken), restaurants, hotellobby’s, et cetera.

“Naast vormgeving staat de bruikbaarheid van een meubel bij ons hoog in het vaandel”, vertelt oprichter Jules Vreeswijk. “Het gebruik van een meubel moet vanzelfsprekend zijn en direct uitnodigen.”

TooaPicnic is uit te breiden met diverse accessoires zoals onder meer een ingebouwde stroomvoorziening ten behoeve van laptops en smartphones en een extra groot tafelblad dat twee TooaPicnic-opstellingen aan elkaar koppelt, waardoor op eenvoudige wijze een vierpersoons opstelling gecreëerd kan worden.
Onder het label TootheZoo zullen zeer binnenkort nog meer meubelen het levenslicht zien, waaronder een ergonomisch verantwoorde loungewerkplek.

www.toothezoo.nl