Bulo ziet Abraham

De Belgische kantoormeubelfabrikant Bulo – Made in Mechelen – bestaat 50 jaar. Dat viert het bedrijf op 10 oktober met onder andere de première van de MoMu3 Collection door kunstenaar/fotograaf Frederik Heyman.

In samenwerking met graficus Wout Bosschaert creëert Heyman drie fashion films waarin hij via 3D-scans en manipulaties digitaal leven blaast in de rijke collectie van het Modemuseum Antwerpen. De expositie ‘MoMu’ loopt tot 30 november.
Waarom Bulo vooruit kijkt naar de volgende 50 jaar, wordt uit de doeken gedaan door prominente sprekers uit de politieke, economische en creatieve wereld.

Plaats van handeling is het vernieuwde hoofdkantoor langs de E19 in Mechelen, waar de Bulo-ateliers, -studio’s en -exporuimtes zijn omgebouwd tot een heuse ‘Werkplaats’, die iedereen wil inspireren rond ‘werken’.

www.bulo.com