Showroom Arper geopend

Arper opende recent een eerste showroom in Nederland, in Design Post Amsterdam. “Gelegen aan het water, is Design Post Amsterdam het schilderachtige nieuwe thuis voor de eerste Arper showroom in Nederland.”

Verspreid over meer dan 250 vierkante meter, geeft Arpers tentoonstellingsruimte in de Design Post bezoekers een uitgebreid overzicht van de productlijnen van het bedrijf.

De tentoonstellingsruimte is ontworpen door Lievore Altherr Molina, een ontwerpertrio uit Barcelona met wie Arper in het verleden heeft samengewerkt aan collecties zoals Catifa, Leaf, Saya en meer recentelijk Ply. “Het ontwerp van de ruimte laat zien hoe harmonieus Arper producten samengaan en belichaamt de waarde van het bedrijf, zijnde eenvoud door puur en elegant design.”

Met showrooms in Keulen, Milaan, Stockholm, Londen, New York, Chicago, Oslo en nu Amsterdam, blijft Arper internationaliseren en een sterke relatie met belangrijke markten wereldwijd opbouwen. “In 2014 zullen bijkomende showrooms in Kopenhagen en Dubai Arpers aanwezigheid wereldwijd versterken.”

Het doel van de showroom in Amsterdam is om directe commerciële ondersteuning in Nederland te garanderen en om meer efficiënte dienstverlening, klantenondersteuning en advies te bieden aan architecten en designers in het land.