Havells Sylvania presenteert vernieuwde showroom

Havells Sylvania’s showroom [LightCube] in de oude fabrieksgebouwen achter het Benelux-kantoor in Antwerpen werd de voorbije maanden grondig gerenoveerd en heringericht. In verschillende kubussen (‘cubes’) presenteert het bedrijf er nu zijn nieuwste verlichtingsoplossingen per toepassingsgebied, zoals kantoren, winkelomgevingen, industrie, musea enzovoort.

Op deze manier is voor de klant meteen duidelijk welke verlichtingsoplossingen specifiek voor hem mogelijk zijn. In de in totaal 250 vierkante meter grote ruimte is een prominente plaats voorbehouden voor het nieuwe assortiment architecturale en industriële buitenverlichting en het uitgebreide aanbod lichtbronnen van Sylvania, waaronder de ‘Made in Belgium’ LED-lichtbronnen. De loungebar op de etage maakt de showroom eveneens geschikt voor presentaties en bijeenkomsten.

In de entree van de vernieuwde [LightCube] worden de nieuwste producten aan de bezoeker getoond. Verder is er een functionele vergaderruimte voor vijftig personen en een nieuwe technische ruimte waar aandacht is voor de diverse schakel- en dimtechnieken en voor lichttechniek in het algemeen.

“We hebben de nieuwe [LightCube] ontworpen met de klant als uitgangspunt”, zegt Yves Bruyninckx, marketing communications manager bij Havells Sylvania. “Die denkt niet in producten of merken, maar wil meteen zien welke oplossingen Havells Sylvania heeft voor zijn specifieke situatie. Van kantoor tot modezaak en van museum tot magazijn: alle denkbare toepassingsgebieden komen aan bod. Een bezoek aan de nieuwe [LightCube] is een must voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting.”

www.havells-sylvania.com