Dubbele winst voor Osram LED-lampen

Twee LED-lampen van Osram hebben dit jaar de consumentenprijzen Home & Trend Award 2013 ontvangen. De LED Superstar Classic A 40 Advanced en de reflectorlamp LED Superstar PAR 16 50 36º Advanced, overtuigden de jury op het gebied van functionaliteit, innovatie, productvoordeel, design en ecologie en zijn uitgeroepen tot de Trend Producten van het jaar 2013.

De reflector-lamp LED Superstar PAR 16 50 36º Advanced is daarnaast ook nog uitgeroepen tot ‘Beste van de Beste’ als aanvullende bekroning, in de categorie Home Texiles en Interior Design.

Zowel de LED Superstar Classic A 40 Advanced als de LED Superstar PAR 16 50 36º maken deel uit van het nieuwe en uitgebreide LED-lampen portfolio van Osram, dat rond de zestig lamptypes omvat. Dit is inclusief de LED-lampen met traditionele lampvormen, maar ook de LED-reflectorlampen. Dit uitgebreide portfolio, bedoeld voor de Europese markt, maakt het mogelijk om een LED-lamp voor praktisch elke toepassing te kunnen gebruiken.

Het LifeCare initiatief overlegt met Home & Trend Award, dat nu voor het 3e jaar heeft plaatsgevonden, om consumenten te helpen in het kiezen van producten. Samen met andere producten, die ook een prijs hebben gewonnen, waren de Osram LED-lampen dit jaar ook te zien op de Tendence consumentengoederenbeurs, die heeft plaatsgevonden in Frankfurt am Main, Duitsland.

www.osram.nl