Design District van start

Vanochtend heeft Design District 2014 de poorten geopend. Het designevenement in Zaandam duurt tot en met vrijdag aanstaande. Ook Inside Information en Office Academy zijn aanwezig op stand M04. Daar wordt vandaag het boek ‘Creatieve Helden’ geïntroduceerd in aanwezigheid van de auteur, Karin Overbeek-van Zeijst, die het boek zal signeren.

Klik hier voor meer informatie over ‘Creatieve Helden’,  een praktisch handboek voor onder andere ontwerpers, (interieur)architecten en andere ‘creatievelingen’.

Centrale woord tijdens de beurspresentatie van Inside Information/Office Academy is ‘Vakkennis’. Vakkennis in de vorm van boeken, kranten en tijdschriften (analoog en digitaal). Vakkennis ook in de vorm van onderwijs (meerdaagse opleidingen en eendaagse cursussen en workshops). Diverse beursaanbiedingen maken een bezoek aan stand M04 de moeite waard.

www.designdistrict.nl