LED-verlichting van Attiva in verpleeghuis

Norschoten is een verpleeghuis dat allerlei vormen van zorg biedt in Barneveld en Garderen. Norschoten, officieel Stichting Christelijk Verpleeghuis Norschoten, heeft onlangs het verpleeghuis ‘Klaverweide’ de linkervleugel laten renoveren, waarbij ook de verlichting is vervangen.


Om energiekosten te verlagen en het lichtniveau, indien nodig, te verhogen tot 700 lux, is gekozen om de oude TL-verlichting te vervangen door LED-inlegarmaturen van Disano, de 840 LED Panel, met DALI.

“Het resultaat mag er zijn. Bewoners en personeel zijn erg te spreken over de nieuwe LED-verlichting en kunnen door het hogere lichtniveau alles veel beter zien. Bovendien bespaart het verpleegtehuis met deze LED-verlichting meer dan 50 procent aan energie”, aldus Attiva.

Installateur: Leertouwer Elektrotechniek
Adviseur: Nijs Lichtprojecten
Leverancier: Attiva

www.attiva.nl