Rockfon steunt SOS Kinderdorpen

Eric Manders, sales director Rockfon Benelux, overhandigt 20.000 euro aan Hans van Breukelen, ambassadeur van SOS Kinderdorpen.

In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië organiseerde Rockfon de kras & win actie ‘Go4Goals’ voor klanten. De hoofdprijs was een VIP-reis naar het WK in Brazilië. Krasten de deelnemers een ‘worldcup’, dan betekende dit een schenking van 1 euro aan SOS Kinderdorpen.

Klanten krasten zo in totaal 15.893 euro bij elkaar. Rockfon verhoogde dit bedrag en overhandigde tijdens Ecobouw een cheque ter waarde van 20.000 euro aan Hans van Breukelen, ambassadeur voor SOS Kinderdorpen.

Het bedrag komt ten goede aan het SOS Kinderdorp in Porto Alegre Brazilië, waar van het geld één familiehuis gerenoveerd gaat worden. Dit SOS Kinderdorp is het oudste van Brazilië en dateert van 1967. Het omvat in totaal dertien familiehuizen waarvan er de laatste jaren al een aantal zijn gerenoveerd en gemoderniseerd. Mede met het geld dat door Rockfon is ingezameld zal het tiende huis worden gerenoveerd. Na renovatie beschikken de kinderen over nette, moderne woningen die zijn voorzien van prettige leefruimtes, slaapkamers en badkamers.