Lensvelt in Parijs

Parijs was afgelopen weekend het mekka voor designliefhebbers. Aldaar werd namelijk het  D’Days Design Festival gehouden. Het bruisende festival biedt een interressante mix van kunst en design, en trekt steeds meer internationale bezoekers. Lensvelt – obverigens niet als exposant deelnemend op ‘ons eigen’ Design District in Zaandam – was een van de deelnemers.

Op de multimediale Parijse stand van Lensvelt waren onder andere werken van Atelier van Lieshout, Studio Job en Maarten van Severen te zien. “Sinds de opening afgelopen zaterdag werd de stand enthousiast ontvangen door pers en bezoekers uit binnen- en buitenland”, aldus een woordvoerder.

Lensvelt was deze editie sponsor van de Nederlandse Salon/1!; een initiatief van Gijs Stork en Manon Schaap. Het duo showde eerder werken van jong en gevestigd designtalent in onder andere Bejing en Amsterdam. Dit weekend presenteerde Salon/1! een keur aan exposities op de Parijse Design Dagen.

www.lensvelt.nl