E-book van Veldhoen over HNW

Erik Veldhoen is één van de aanjagers geweest van HNW in Nederland. Recentelijk verscheen er een e-book over de bezigheden van zijn bedrijf op het gebied van HNW.

“Het bedrijfsleven in binnen- en buitenland is een kwart eeuw na de introductie van het fenomeen uiterst enthousiast over de effecten van het Nieuwe Werken”, aldsu een woordvoerder van Veldhoen. “Dat Nieuwe Werken beperkt zich niet tot het creëren van een nieuwe werkomgeving met flexplekken en thuiswerken, maar spitst zich steeds nadrukkelijker toe op verbetering van samenwerking binnen bedrijven en bij overheden. Dat blijkt uit het e-book ‘Samenwerking; de sleutel naar de toekomst’, dat officieel gepresenteerd is tijdens een bijeenkomst met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en overheid.

Het e-book is geproduceerd bij gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Veldhoen + Company. In die kwart eeuw heeft het adviesbureau vele honderden bedrijven en overheden geadviseerd en geassisteerd bij de introductie van HNW. “In het e-book geven CEO’s en managers van wereldwijd opererende concerns, maar ook topfunctionarissen van de overheid in een reeks boeiende en openhartige vraaggesprekken hun oordeel over het Nieuwe Werken. Met fascinerende quotes en filmfragmenten.”

“Uit die interviews wordt duidelijk dat Het Nieuwe Werken bij de juiste toepassing muren binnen organisaties slecht en tot een betere samenwerking leidt. Of beter nog: saamhorigheid. Het wij-gevoel waaruit elke organisatie kracht en innovatie put en de toekomst in huis haalt.”

www.veldhoencompany.com/nl/e-book/