Circulair licht op Building Holland

Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet in Frankfurt voor de beurs Light + Building. Een voor Trilux net zo belangrijke beurs vindt een week later plaats, van 22 tot en met 24 maart, in de Amsterdam RAI. Trilux is namelijk voor het tweede opeenvolgende jaar partner van Building Holland. “Waar wij ook dit jaar enkele mooie noviteiten tonen.”

Tijdens Building Holland komen partijen uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld samen om inspiratie op te doen en te delen over de toekomst van de bouw in Nederland. Beursbezoekers zijn op zoek naar interessante duurzame ontwikkelingen en potentiële samenwerkingsverbanden in de gehele bouwkolom.

“Eigenlijk is het heel simpel: een eindgebruiker wil gewoon licht en geen gedoe. Licht dat normconform is. Licht dat het comfort in een pand verhoogt. Licht dat de uitstraling van het pand verbetert. Licht dat de energierekening drastisch verlaagt. Er is nu een oplossing die dit alles eenvoudig bereikbaar maakt: LaaMS (Light as a Managed Service) van Trilux.”

De aanbieder spreekt in dit verband over ‘circulair licht’. “Tijdens de beurs krijgt de service een flinke update. De service is nu ook volledig ingericht volgens de richtlijnen van de circulaire economie: dit maakt de service circulair. Zo is het lichtontwerp en de installatie modulair en maakt Trilux in de productie gebruik van gerecycled materiaal. Tijdens de beurs kunt u met al uw vragen terecht op onze stand (10.042).”

In de conceptarea zorgvastgoed presenteert Trilux Benelux de nieuwste Human Centric Lighting oplossing. “Human Centric Lighting bootst het natuurlijke licht na en stabiliseert de biologische klok van mensen. Human Centric Lighting in de Health & Care zorgt voor een sneller herstel van patiënten, een aangename sfeer voor bezoekers en betere werkomstandigheden voor het personeel. Ervaar het effect van licht zelf op de beurs.”

www.trilux.nl