Nieuwe directeur Desso Business Carpets

Tapijtfabrikant Desso, onderdeel van Tarkett, heeft Dick van der Graaf benoemd tot Sales- & Marketing Director Business Carpets Nederland. Daarmee is hij vanaf heden verantwoordelijk voor het commerciële beleid en de aansturing van Desso’s omvangrijke projectenmarkt.

De divisie Business Carpets biedt een brede range aan tapijten voor onder andere de kantorenmarkt. Deze tapijten zijn volgens een woordvoerder ontwikkeld om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Van der Graaf werkt sinds 2002 bij Desso, waar hij verschillende management- en salesfuncties vervulde en eerder onder andere werkzaam was bij Forbo Flooring Systems en bij Wagener Projecten. Hij volgt Bruun Boeschoten op, die de functie 9 jaar bekleedde. Van der Graaf over zijn nieuwe functie: “Na 14 jaar saleservaring in verschillende rollen bij Desso was ik klaar voor meer verantwoordelijkheid. Ik ken het bedrijf zeer goed en kijk ernaar uit verdere groei te stimuleren en ons marktbereik te helpen vergroten.”

Roland Jonkhoff, managing director van Desso: “Dick heeft een enorme track record binnen ons bedrijf en een enorme kennis van de markt, onze producten en natuurlijk onze klanten. Hij is uitstekend op zijn plek in zijn nieuwe rol als Sales & Marketing Director Business Carpets.”

www.desso.com