Weer eerste plaats voor Palmberg

Alle twee jaren in oktober is de Orgatec in Keulen voor fabrikanten, vakhandelaren, architecten en ontwerpers een trefpunt rondom het thema kantoor en objectontwerp. Voor een aangename balans vanuit Palmbergs perspectief zorgden naast de positieve feedback van de verschillende bezoekersgroepen zorgde dit jaar ook de algemene resultaten van het marktinterne prestatieonderzoek onder kantoormeubel- en bureaustoel- leveranciers 2016.

Net als 2 jaar geleden toen het voor het eerst de hoogste plek in de industrie ranking bereikte, staat Palmberg ook 2016 weer op de hoogste plek van het podium bij de door de branche-onafhankelijke informatiedienst Markt Intern uitgevoerde vakhandelaren-enquête. In de landelijke (Duitse) enquête beoordeelden de kantoor-vakhandelaren de prestaties van de belangrijke fabrikanten op elf verschillende criteria.

De beste beoordeling – 1,32 – ontving Palmberg in het bereik van ‘goed verzorgde levering’. Toch is dit droomcijfer niet het enige dat goed was voor de nieuwe totale overwinning van Palmberg. Het eindcijfer 1,79 bereikte Palmberg met overwinningen in zes van de in totaal elf enquête-categorieën. Naast de categorie ‘goed verzorgde levering’ ligt Palmberg in de voorhoede van de branche in ‘Opruiming’, ‘Ondersteuning bij projecten’, ‘coulance’, ‘Prijs-/kwaliteitsverhouding’ en bij de ‘Buitendienst’. Daarnaast werd in de rubrieken  ‘Realiseerbare handelsmarge’ en ‘vakhandelaren-/distributiebeleid’ de tweede plek behaald.

“Palmberg is snel, service-georiënteerd en ongecompliceerd”, “De zin ‘gaat niet’ komt in het woordenboek bij Palmberg niet voor’, “Zeer hoogwaardig verwerkt, grote breedte in het assortiment” of “Palmberg biedt het rondom-zorgeloos-pakket in de branche” zijn uitspraken van vakhandelaren die tijdens het onderzoek herhaaldelijk met Palmberg werden verbonden.

De Duitse fabrikant is erg blij met deze Award en bedankt alle handelspartners en klanten voor hun vertrouwen en samenwerking. “Samen met een toegewijd en betrokken team van medewerkers zal Palmberg ook in de toekomst de wensen van de klanten in het middelpunt van het eigen werk stellen om de positieve uitkomsten van de markt-intern prestatieonderzoek van de jaren 2014 en 2016 te bevestigen.” Momenteel telt het bedrijf 510 medewerkers en streeft ernaar om aan het einde van het jaar 2016 de record jaaromzet van 83 miljoen van 2015 weer te overtreffen.

www.palmberg.nl