Uitreiking Nationaal LED Trendrapport

Vanmiddag, dinsdag 15 november 2016, vindt Bij Dekra in Arnhem de uitreiking plaats van het Nationaal LED Trendrapport 2017. Het rapport geeft harde cijfers over omzetten en werkgelegenheid in de verlichtingssector en over trendverwachtingen op het gebied van technologische ontwikkelingen, toepassingen en markten.

Het rapport is een initiatief van en uitgevoerd door Good! en tot stand gekomen door met ondersteuning van Uneto-VNI, Dekra, Ovlnl, LightRec NL, LED Magazine en LED Expo Benelux. Sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn onder meer Rogier van der Heide (chief marketing & design officer Zumtobel Group), Diederik de Stoppelaar (secretary general Lighting Europe), Claudia Reiner (vice-voorzitter Uneto VNI), Han Bak (CEO Chesswise) en Bert Zoetbrood (Dekra product testing and certification).

www.ledexpo.nl