‘Light + Building wordt groots’

Voor komend voorjaar staat de internationale licht- en architectuurbeurs Light + Building weer op de agenda. Het belooft weer een spektakel te worden in Frankfurt. Want volgens de beursorganisatie zullen tijdens de komende editie – van 18 tot en met 23 maart – alle relevante marktpartijen aanwezig zijn op Light + Building.

Onder het thema ‘Connected – Secure – Convenient’ zal de beurs onder meer aandacht besteden aan wat de beursorganisatie de ‘verslimming van het dagelijks leven’  noemt. Daarnaast is er aandacht voor ‘esthetiek en welbevinden in harmonie’. “De industrie maakt zich op om intelligente netwerkoplossingen te tonen, alsmede toekomstgerichte technologieën en design-trends”, aldus een woordvoerder.

Volgens de beursorganisatie belooft het een prachtige beurs te worden. “De voortekenen konden nauwelijks beter zijn”, aldus de woordvoerder. “Alle marktleiders hebben zich reeds aangemald voor de beurs. In totaal verwachten we dat zo’n 2.600 exposanten hun nieuwste producten op de beurs zullen presenteren.”

www.light-building.com