Makro in LED-licht

De Makro in Nieuwegein is als eerste Nederlandse vestiging volledig uitgerust met innovatieve LED-verlichting. Dat meldt verlichtingaanbieder Trilux.

“Voor wie wel eens in een oudere Makrovestiging is geweest, gaat er een wereld open bij het betreden van de gerenoveerde vestiging in Nieuwegein”, aldus een zegsman namens Trilux. “Een nieuwe presentatie van de producten, een netwerkplein met verse koffie en belegde broodjes en een hoge mate van toegankelijkheid voor ‘de gewone consument’.

“We hebben samen met Makro de transitie ingezet van een traditionele groothandel naar een nieuwe winkelformule. Waarin producten anders gepresenteerd worden en waar sfeer en beleving een belangrijke rol spelen”, aldus Lex Visser, Key Account Manager Retail Lighting bij Trilux.

“Dit is de eerste Makrovestiging die volledig is uitgerust met professionele LED-armaturen”, zo vervolgt Visser zijn verhaal. “Een ontzettende eer voor Trilux om deze primeur te verzorgen.”

Maurice Loozen, Facility Manager binnen Makro, haakt hierop in. “De keuze voor LED was eigenlijk snel gemaakt. De berekeningen die wij vooraf met elkaar hebben gemaakt lieten zien dat de investering in dit complete lichtconcept, dankzij de besparingen op energie- en onderhoudskosten, binnen 2 tot 3 jaar is terugverdiend.”

www.trilux.nl