Peter Salm draagt taken bij WINI over

Peter Salm verlaat WINI Kantoordesign per 31 december 2017 als actief manager/directeur. De dagelijkse bedrijfsleiding wordt overdragen aan Robin Salm en Ruben Trimbach. Beiden zijn al meer dan 10 jaar werkzaam bij WINI Kantoordesign en worden nu samen de eigenaren.

“Na ruim 40 jaar in de branche werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 20 jaar WINI Kantoordesign in de markt te hebben gezet, is het tijd voor jong bloed”, aldus Peter Salm. “In de afgelopen jaren is WINI Kantoordesign uitgegroeid tot een professionele fabrikant/kantoorinrichter die via een dealerkanaal in Nederland en België een goede naam heeft opgebouwd. Innovatie, servicegerichtheid met korte lijnen in een platte organisatie hebben ons een eigen gezicht gegeven.”

De nieuwbouw die gerealiseerd is in de crisisperiode heeft WINI bovendien een positieve boost gegeven voor een stabiele organisatie met partner WINI Büromöbel GmbH uit Duitsland.

“Nu in een bloeiende economie is het tijd voor een verandering”, aldus Peter Salm.

Robin Salm zal zich bezig houden met de commerciële taken, Ruben Trimbach met de interne administratieve organisatie, ondersteund door Maureen van Vugt-Staal. De financiële administratie blijft in handen van Liesbeth Salm-Wolff. Maaike Gerritsen, interieurarchitecte, en Ralf Buster, dealermanager, zijn al jaren verantwoordelijk voor de ondersteunende activiteiten in de binnen- en buitendienst. Servicemonteur Michel Mutsaers blijft verantwoordelijk voor de installaties van projecten.

Als uitbreiding van het team zoekt WINI nog een creatief medewerker ter ondersteuning van de binnendienst.

www.wini.nl