Inschrijfformulier abonnement


Inside Information is een vaktijdschrift voor projectinrichting en (interieur)architectuur. Onze redactie schrijft artikelen, interviews en achtergrondreportages over professionele huisvesting, interieur en design. Spraakmakend, ongebonden en een tikje eigenwijs. Dat is Inside Information.

In Inside Information is het tijdschrift Verlichting opgenomen, dat uitgebreid aandacht schenkt aan de ontwikkelingen op het gebied van projectverlichting en architecturale verlichting.


U heeft de keuze uit een van de onderstaande abonnementsvormen:
 

  • Inside Information verschijnt 6 keer per jaar en heeft een gemiddelde omvang van 84 pagina’s in full colour. U betaalt € 100,00 (*) voor 6 nummers per jaar.
  • Daarbij ontvangt u tevens de gratis digitale nieuwsbrief, alsmede kortingen op diverse vakpublicaties, beurzen en congressen. 

* Bovenstaand tarief is exclusief btw en geldig voor verzending binnen Nederland. Voor buitenlandse lezers geldt een toeslag van € 15,- op de tarieven van een jaarabonnement bij verzending binnen Europa, bij verzending buiten Europa geldt een toeslag van € 35,-

Losse nrs. zijn te bestellen voor € 20 (verzending binnen Nederland) of € 25 (verzending binnen Europa). Verzending buiten Europa op aanvraag.

 

Kies hieronder de door u gewenste abonnementsvorm en meld u aan
  

 
Inside Information

Factuurgegevens:

Functie:
Naam:
Bedrijfsnaam:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Land:
Telefoon:
Fax:
E-mailadres:

Verzendadres: (alleen invullen als factuur- en verzendadres verschillen)

Postbus:
Straat en huisnummer:
Plaats:
Postcode:
Land
Evt Opmerkingen
Vul rechter code in

Inside Information biedt uiteenlopende vakinformatie voor professionals uit de wereld van interieur en huisvesting. Variërend van gedrukte en digitale tijdschriften en boeken tot opleidingen, alsmede nieuwsbrieven, een hoogwaardig social media netwerk en de uitgebreide digitale content op deze website.

Kennis delen is het kenmerk van de vakinformatie van Inside Information. Daarom is in 2010 Office Academy overgenomen. Deze organisatie verzorgt hoogwaardige meerdaagse opleidingen, (eendaagse) cursussen, workshops en congressen op het gebied van huisvesting en interieur. Mens en Ruimte staan centraal. Een lange referentielijst met tal van prominente organisaties onderschrijft de kwaliteit van de opleidingen.


Extra voordeel voor abonnees

- Gratis uw vacature plaatsen op onze website
- Korting op geselecteerde producten
- Korting of gratis entree op relevante beurzen en congressen
- Gratis e-mailnieuwsbrief met het laatste nieuws uit de branche