Laboratoriumstoel van Velto


Laboratoriumstoel van Velto
11-08-2011 12:31

Een laboratorium stelt gecompliceerde eisen aan een stoel; kieren en oneffenheden in het oppervlak bieden opslagmogelijkheden voor micro-organismen. Bewegingsvrijheid voor de armen en gebruik van laboratorium-apparatuur vereisen een naar voren geneigde zithouding, die tot vele lichamelijke ongemakken kan lijden.

 

Omdat kantoordraaistoelen of werkplaatsstoelen doorgaans niet toereikend zijn voor laboratoria heeft marktleider voor industriële zitoplossingen bimos in samenwerking met het Fraunhofer instituut de speciale collectie Labster ontwikkeld – wereldwijd de eerste stoel die aan alle eisen voor professioneel  laboratoriumwerk voldoet. Met behulp van de nieuwe Automotion-techniek past Labster de neiging van zitting en rugleuning aan de zithouding aan. De automatische daling van de voorzijde van de zitting zorgt voor een betere doorbloeding en ontlasting van de onderzijde van de bijbenen, bij gelijktijdige ondersteuning van de rug. De voorgevormde rugleuning ondersteunt het lendenbereik en geeft tegelijkertijd zijdelingse steun. De gebruiker wordt aldus door Labster geleid en zit automatisch juist. De aan de bovenkant smallere rugleuning maakt het mogelijk om ook ongehinderd fijnmotorische bewegingen met de armen uit te kunnen voeren, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

<< August 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >