Het Nationale WerkplekOnderzoek 2011


Het Nationale WerkplekOnderzoek 2011
18-08-2011 8:40

Gispen, NewDirections en 365 geven specifieke aandacht aan de werkende kantoormens met Het Nationale WerkplekOnderzoek 2011.

Newnews.nl meldt op 17 augustus in een persbericht dat de uitvoering en verbetering van Het Nationale WerkplekOnderzoek 2011 mede mogelijk wordt door inbreng van de nieuwe participanten 365 en Gispen. Samen met NewDirections zijn zij de partners die financieel en inhoudelijk bijdragen aan het onderzoek.

Met de ondersteuning van 365, Gispen en NewDirections als inhoudelijk deskundigen over de werkende mens en werkomgevingen is Newnews.nl naar eigen zeggen in staat meer verdieping aan te brengen in zowel het onderzoek als de analyse van resultaten.

Het Nationale Werkplekonderzoek werd in 2010 voor het eerst uitgevoerd door Newnews.nl, met Primair Projekt en NewDirections als partners, om meer inzicht te verwerven in de ervaringen en wensen die werknemers hebben ten aanzien van hun werkplek. Het onderzoek richt zich zowel op de inrichting van de werkplek als de ervaring van het werkzame leven. Het doel van Het Nationale WerkplekOnderzoek is om bij te dragen aan een kwalitatieve verbetering van werken en de werkomgeving voor werkgevend en werknemend Nederland.

De uitvoering van Het Nationale WerkplekOnderzoek is in handen van marktonderzoekbureau Ruigrok NetPanel uit Amsterdam. Met de populatie die het onderzoeksbureau benadert vanuit het eigen Netpanel zullen de resultaten van het onderzoek representatief zijn voor werkend Nederland. Begin september worden de vragenlijsten naar de respondenten gestuurd. In de vierde week van november zullen de resultaten van het onderzoek bekend gemaakt worden. Meer informatie is te vinden op www.hetnationalewerkplekonderzoek.nl. Om mee te doen aan het onderzoek kunnen mensen zich aanmelden via hnwo@newnews.nl. Deze inzendingen zullen apart geanalyseerd worden.

365 heeft 20 jaar expertise in de bedrijfsgeneeskunde, zakelijke dienstverlening en HR-consultancy. Gispen, de op één na grootste kantoorinrichter van de Benelux, creëert omgevingen waar mensen werken, leren en verzorgd worden, onder het motto 'A better Life at Work'. NewDirections is een facilitair totaalbureau.
 

<< August 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >