Ahrend en Igluu bundelen krachten


Ahrend en Igluu bundelen krachten
16-09-2011 12:50

Inrichter Ahrend en Igluu, aanbieder van flexibele werkplekken en vergaderruimten, bundelen hun krachten en gaan intensief samenwerken. Hiermee neemt Ahrend opnieuw een stap richting het realiseren van innoverende werk-, leef- en leercommunities voor haar klanten en medewerkers. Tegelijkertijd breidt Igluu haar netwerk verder uit.Concreet houdt de samenwerking in dat Ahrend de exclusieve leverancier wordt van het totale inrichtingsconcept van Igluu, met de bijbehorende diensten en producten. Daarnaast wordt Ahrend zelf klant bij Igluu.

 

Bert Franse (mede-oprichter Igluu) licht toe: “Voor Igluu betekent deze samenwerking met Ahrend versterking van ons concept, met doordacht inrichtingsadvies en duurzame producten. Ahrend en Igluu hebben elkaar vooral gevonden vanwege onze vergelijkbare visies op duurzaam werken in de toekomst. Mensen laten zich steeds vaker leiden door een gezondere balans tussen werk en privé. Iedereen wil flexibeler en productiever zijn. Kenniswerkers werken graag in een kwalitatief hoogwaardige omgeving op aansprekende locaties, met uitstekende faciliteiten en veel sfeer: licht, ruim, open, gericht op onderling contact, maar vooral professioneel. En bovendien in de buurt van openbaar vervoer, dynamische stadscentra, winkels en restaurants.Igluu biedt kenniswerkers niet alleen zeer aantrekkelijke werkplekken, maar ook uitstekende mogelijkheden voor workshops, vergaderen en events. Ook netwerkmogelijkheden zijn belangrijk: bij Igluu kun je altijd informeel praten met mensen uit andere disciplines. Igluu richt zich zowel op zzp’ers als op grote(re) bedrijven en organisaties. Deze laatste groep is immers volop bezig met het reduceren van de eigen kantooroppervlakte en het zoeken naar alternatieve faciliteiten (naast thuiswerken). Daarnaast zien we een toenemende behoefte aan externe en flexibele vergaderlocaties. De samenwerking met Ahrend maakt het voor Igluu mogelijk haar groeiambities sneller uit te voeren dan wij op eigen kracht hadden gekund. Een topmerk als Ahrend past uitstekend bij de visie die wij voor ogen hebben.”

 

Peter-Paul Hendrikx (Managing Director Ahrend Inrichten) vult aan: “Dit is een uitgelezen kans om gezamenlijk met Igluu als full service dienstverlener naar buiten te treden. Daarbij staat in eerste instantie niet meer het eigendom, maar juist het gebruik van de werkomgeving centraal. Zelf nemen wij hierin als inrichter een leidende rol. Gezamenlijk zijn we met dit duurzame concept in staat snel in te spelen op veranderde huisvestingsbehoeften en, nog belangrijker, de gebruiksbehoeften van een brede doelgroep.”

<< September 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >