Thuiswerken met Gispen Huiswerk


Thuiswerken met Gispen Huiswerk
22-09-2011 10:08

Gispen profileert zich graag als 'groenste bedrijf van Nederland'. In dat kader maakt de kantoor- en projectinrichter zich ook sterk voor de optimale thuiswerkplek. Hiervoor is een nieuw label opgezet: Gispen Huiswerk. Gispen Huiswerk ontzorgt organisaties die kiezen voor Het Nieuwe Werken.

Door de specialisatie in kantoorinrichting weet Gispen wat er speelt. Steeds meer mensen werken afwisselend op kantoor en in hun eigen woonomgeving.

Gispen Huiswerk biedt een doordacht assortiment aan meubilair en accessoires om de optimale thuiswerkplek in te richten en te stylen. Desgewenst inclusief service en onderhoud, ICT-beveiligde omgeving en verbinding met het bedrijfsnetwerk. Ideaal voor bedrijven die Het Nieuwe Werken willen ondersteunen maar ook ZZP'ers, studenten en kleine of startende ondernemers willen thuis een goed ingerichte en ergonomische werkplek.

Gispen Huiswerk ontzorgt organisaties die hun werknemers in staat willen stellen om thuis te werken met advies over arbotechnische aspecten, logistiek, techniek, administratie, juridisch en fiscaal advies. Zodat steeds meer mensen daar kunnen werken waar ze op dat moment het beste kunnen werken.

Binnen Gispen Huiswerk is tevens aandacht voor duurzaamheid. Gispen kan desgewenst bestaand meubilair laten revitaliseren en bij medewerkers thuis installeren.

Gispen doet voor het eerst mee aan de Woonbeurs in RAI Amsterdam (24 september tot en met 2 oktober) en toont daar het concept Gispen Huiswerk, stand 10.009. Zie ook: www.gispenhuiswerk.nl

<< September 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >